Overslaan en naar de inhoud gaan

Lieve, leuke en originele trouwkaarten

Gratis proefkaartje

Moderne save the date

Voor Camiel en Caroline mocht ik óók een persoonlijke save the date maken, een moderne kaart met een klassieke twist. De typografie is helemaal van deze tijd en het handgescheurde randje geeft de kaart een lekker ouderwets tintje. En die kleur donkerblauw is echt helemaal mijn smaak, zo fijn. De trouwkaart zie je ergens anders op deze pagina, ook met deze mooie kleurtjes.

Kraft met witte save the date

Voor Daniël en Dewy mocht ik deze toffe save the date maken. Hij is gemaakt van een achtervel van kraft met daarvoor een handgescheurd kalkpapiertje. Hierdoor zijn alle kaarten uniek en krijgen ze een fijne natuurlijk uitstraling.

Goud metallic met zwart

Een goud metallic kaart die met zwart bedrukt wordt. Deze kaart maakte ik voor Annemarieke en Mark en geeft een hele feestelijke uitstraling en hij glimt nog écht ook. Als foliedruk een beetje te kostbaar is kun je dus ook voor deze oplossing gaan.

Witte drieluik met donkerblauw en roze

Voor Maurice en Anne maakte ik een combinatie van een aantal kaarten uit mijn collectie. Een witte drieluik met donkerblauwe en lichtroze details.

Witte drieluik met donkergroen en gouden foliedruk

Voor de Ierse Kate maakte ik deze trouwkaart met groen en goud en hele toffe foliedruk.

Witte drieluik met handgescheurd randje

Voor Anique en Henk maakte ik deze kaart met een fantastisch mooie q, heel tof!

Kraft kaart met groene takjes

Voor Liesbeth en Thijs maakte ik deze kaart met een fijne natuurlijke uitstraling. Een wikkel op kraft met olijfgroen en een inlegger op biotop met alle informatie en nog wat kleine illustraties Met de eco envelop en het bijpassende sluitzegeltje werd het wel een heel lief setje.

Trouwkaart met handgetekende illustraties

Maarten en Janine gingen op Texel trouwen en wilden graag een trouwkaart die helemaal de juiste sfeer ademde. Dus maakten we een kaart met daarop het hele eiland, alle locaties, de nodige informatie en nog heel veel kleine details over hun leven en de liefde, zo leuk!

Strak donkerblauw met goud

Voor Paul en Milanie maakte ik deze strakke, moderne kaart in donkerblauw met een goud-metallic label. Alle informatie staat op de achterkant zodat op de voorzijde de volledige aandacht is voor de quote en de initialen van het bruidspaar, lekker hoor.

Kraft pocketfold met olijftakjes

Voor Aline en Jens ontwierp ik deze kraft trouwkaart met handgetekende olijftakjes in groen met off-white en zachtroze details voor hun bruiloft, het plattegrondje met een mini illustratie van de trouwlocatie vind ik persoonlijk het leukste detail van deze set.

Kraft met witte takjes

Voor Patricia en Eric maakte ik een kraft kaart die met witte inkt bedrukt werd, heel natuurlijk en met een hele fijne sfeer. Een wit lintje om de kaart dicht te houden en een witte envelop maakten het setje compleet.

Handgetekende illustraties voor een persoonlijk ontwerp

Voor Silke en Dave mocht ik helemaal los gaan met een persoonlijk ontworpen kaart in lieve pastelkleurtjes. Het verhaal van hun verloving was het uitgangspunt en de stad Arnhem staat centraal (dat is ook mijn lievelings :-).

Drieluik met dagplanner

Voor Pieter Freek en Iris maakte ik een drieluik met een foto van het verliefde stel (heel schattig) en een dagplanner met handgetekende icoontjes. Een fijne natuurlijke, informele uitstraling in bijpassende kleurtjes, en dat in combinatie met zo’n ondergaande zon, helemaal af!

Great Gatsby bruiloft

Voor Rogier en Nienke maakte ik deze over de top trouwkaart. Een gouden metallic wikkel met gelaserde gaatjes, een zwart satijnen lint en kleine jaren twintig, dat was vast een heerlijk feestje!

Drieluik met zijde lint

Voor Caroline en Camiel maakte ik een persoonlijk ontwerp met een lichtblauw zijde lint (heel sjiek!) in heel veel blauwtinten. Een hele mooie set voor een bijzondere bruiloft.

Witte drieluik met foto

Voor Nancy en Anne maakte ik deze mooie moderne kaart. Een strakke, witte buitenkant met en lief zwart draadje. En een hele persoonlijke binnenkant met een foto van het verliefde stel, dat voegt ook meteen een heleboel kleur toe aan de kaart, heel fijn!

Beach wedding op handgescheurd papier

Voor Linda en Rick mocht ik een trouwkaart maken voor hun beach wedding, de kaart heeft volgens mij al helemaal de juiste uitstraling voor een strand feestje. Zeegroen met natuurlijk jute en een handgescheurd randje zijn hier gecombineerd met een handgetekende plattegrond en fijne handgetekende letters.

Trouwkaart met plattegrond en illustraties

Robbin en Claire wilden graag een plattegrond van hun liefde én van Zutphen. Dit heb ik gecombineerd in een kaart met heel veel persoonlijke details en alle informatie over hun bruiloft, een feestje in je brievenbus!

Enkele trouwkaart met gouden foliedruk

Voor Lion en Joyce maakte ik deze supersjieke kaart in donkerrood met gouden foliedruk. Om de set af te maken maakten we er ook nog een mooie persoonlijke lakstempel bij zodat alle enveloppen met gouden lakzegels dichtgeplakt konden worden

Kalkpapier met donkerblauw

Voor Mark en Merel mocht ik deze strakke, moderne trouwkaart maken. Kalkpapier met donkerblauw en een perfect bijpassende donkerblauwe envelop en sluitzegel maken dit een zeer hippe set.

Drieluik in groen met kalkpapieren bandje

Voor Mario en Anne-Wil mocht ik deze vrolijke groene kaart maken. Een drieluik die dichtgehouden wordt met een bandje van kalkpapier. Een bijpassende glimmend groene lakzegel en zachtgroene envelop maken de set helemaal compleet.

Kaart met voorvel van bloempapier

Voor Tim en Anna maakte ik deze op biotop gedrukte kaart met een voorvel van handgeschept papier met daarin mooie bloemetjes, dat geeft deze set een fijn roze detail zonder al te zoetsappig te worden. Een fijne set met een natuurlijke uitstraling.

Handgescheurde kaart met illustraties

Caro en Yohannes wilden graag een kaart met handgetekende kraanvogels en een prachtig bijpassend citaat; Laat mij zwevend en verankerd door jou omgeven zijn… Zo werd deze set wel heel persoonlijk.

Kalkpapier met koperen lakzegel

Een trouwkaart voor Bas en Connelie met zwart, koper en kalkpapier, dat moet wel een moderne set worden. Een wikkel van kalkpapier die dichtgehouden wordt met een persoonlijk ontworpen lakzegel en een typografische inlegger in zwart wit.

Enkele kaart met handgetekende confetti

Voor Christine en Leon mocht ik deze supervrolijke kaart maken, donkerblauw met zachtblauw en handgetekende confetti in hele vrolijke kleurtjes. Dat moet wel een goed feestje worden!

Vrolijke kaart in wikkelvouw

Voor Nora & Rewi maakte ik deze frisse, stoere trouwkaart. Een wikkelvouw in kraft met wit en lichtblauw. En check ook die handgetekende dagplanner!

Wit met donkerblauwe pocketfold

Voor Laurine en Sander maakte ik een zeer chique, klassieke trouwkaart in wit met donkerblauw. Door het gebruik van een beetje lichtblauw en prachtig donkerblauw lint volgens mij een zeer geslaagde uitnodiging.

Een handgetekende kaart voor Hajo en Eline

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Hajo-&-Elise

Voor dit lieve bruidspaar maakte ik een handgetekende kaart met bijpassend route-kaartje. De hele set werd uitgevoerd op papier met een fijne structuur en zachte kleurtjes zodat de illustraties een fijne, stoere uitstraling kregen. Heel leuk om te maken, dankjewel!

letterpress met dagplanner

Voor dit Friese bruidspaar maakte ik een lekker stoere letterpress kaart in een hele fijne groen met kraft envelop. De bijpassende dagplanner is handgetekend en geeft het geheel een extra vrolijke touch. 

Een stadsplattegrond voor Suus & Chan

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Suus-&-Chan

Voor Susan en Chantal maakte ik een plattegrond van hún stad en het verhaal van hun liefde. Heel veel kleine illustraties van hun eerste kus, de trouwlocatie en het schattigste kerkje van Amsterdam!

Pocketfold met koper

Een pocketfold met zachtgroen, lichtroze en koper voor Cyphre & Timothy. Wat een fijne trouwkaart!

Letterpress met irisdruk voor Kim & Bernd

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Kim-&-Bernd

Ik ben dol op irisdruk (toffe gradients met letterpress techniek), vooral als hij zulke mooie kleuren heeft, als dat geen tropisch feestje in je brievenbus is?!

Kraft met wit voor Leonard & Loes

Wat een leuke klanten! Zo vrolijk en enthousiast heb je ze niet elke week. Was heerlijk om voor aan de slag te gaan en met een, al zeg ik het zelf, bijpassend mooi resultaat. Bedankt voor de leuke samenwerking.

Kraft uitnodiging voor Tara & Martijn

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Tara-&-Martijn

Op basis van de kraft wikkel met peach maakte ik deze trouwkaart voor Tara en Martijn. Een wikkel met ingeplakte tekstkaart, dagplanner, envelop mét adressering en een label. Let's make it a day to remember!

Oeh, stiekem hoor, Yuri & Linda!

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Yuri-&-Linda

Voor Yuri en Linda maakte ik een kaart om te vertellen dat ze al getrouwd waren... Dus stiekem getrouwd, maar toch wel heel leuk om het dan op deze manier nog aan iedereen te vertellen, toffe kaart!

Trouwkaart voor Anouk & Frank

Een kaart met koperfolie, donkerblauw en véél handgetekende details, leuk om te maken en leuk om te ontvangen, toch?

Een plattegrond voor Stephanie & Sebastiaan

Ik blijf je trouw - Stephanie & Sebastiaan

Dit wilde ik altijd al een keertje doen! Een plattegrond met daarin de liefdesgeschiedenis van het stel en alle info voor de bruiloft. Echt heel leuk om te doen, heb er van genoten. Dus. Zie hier het resultaat, een plattegrond, wikkel, labeltje, envelop én gouden sluitzegels, tof!

Trouwkaart met olijftakje en goud voor I&M

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Ine-&-Michaël

Voor Ine & Michaël maakte ik deze klassieke trouwkaart met een moderne twist. Een handgetekend olijftakje en hedendaagse fonts zorgen voor een frisse uitstraling. De set behelst trouwkaarten, inleggers, kerkboekjes, menukaarten, naamkaartjes, een tafelplan én tafelnummers, heel compleet dus.

Een harry potter bruiloft

Voor Marieke & Thomas hun Harry Potter bruiloft maakte ik deze toffe uitnodiging, mét het logo Huffelpuf en bijbehorende lakzegels. Heel leuk om te doen!

Geboortekaartje voor Catootje

Ik blijf je trouw - Catootje

Voor mijn eigen lieve dochter maakte ik dit lieve geboortekaartje mét irisdruk in letterpress. Een mooie kraftenvelop en een adreslabel maken het setje af.

Kraft pocketfold met roze en zwart

Zo leuk dat ik deze kaart bijna alleen maar voor belgische bruidsparen maak. Waar zou dat door komen? Ook deze keer, wel met de nodige persoonlijke touches natuurlijk!

Olijftakjes in toffe kleuren

Op basis van een kaart uit mijn collectie maakte ik voor Kim en Erwin een kaart met olijftakjes in heide paars met kraft en bruin. Een prachtig kleurenpalet dat goed aansloot op hun bruiloft, leuk!

kaart én gelofte boekjes voor Henny & Peter

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Henny-&-Peter

Voor Henny & Peter maakte ik niet alleen een passende trouwkaart maar ook menukaarten, naamkaartjes én gelofte boekjes, heel leuk!

Complete set voor Ché & Melissa

Ik blijf je trouw - Ché & Melissa

Voor een hele bijzondere bruiloft op een onbewoond eiland maakte ik deze kaart met de kleuren van een zonsondergang. Wat een persoonlijke set én wat leuk dat ik hier mijn steentje aan bij mocht dragen.

kalk wikkel met letterpress

Een zeer uitgebreide kaart met een trouwkaart in letterpress én een kalk papieren wikkel. Dit in combinatie met stoere, lichte olijfgroen en een kraft envelop maakt er een toffe set van.

Een vleugje rood voor Hennie & Peter

Op basis van de pastel met peach set maakte ik voor Hennie & Peter deze persoonlijke set. Met een vleugje rood voor wat extra romantiek, maar zo te zien zit dat wel goed.

geboortekaartje voor Lori

blije klanten geboortekaartje Lori

Voor de kleine Lori mocht ik een mooie roze letterpress kaart maken als geboortekaartje. Dat is nog eens een goed begin! De complete set bestaat uit de kaart, enveloppen, vlaggetjes én een bijpassend touwtje.

Fotokaart voor Sanne & Chiel

Ik blijf je trouw - Sanne & Chiel

Met een mooie foto van Elvera Gerlinda maakte ik een lieve, maar best ook stoere trouwkaart mét inlegger.

Zacht roze met een vleugje goud voor Joanne & Dennis

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Dennis-&-Joanne

Een set met zachtroze en goud, dat geeft natuurlijk sowieso een schattig resultaat. Daarom ook een beetje kraft en een label met een persoonlijke tekst. En om van de envelop ook een feestje te maken maakte ik ook nog gouden sluitzegels.

Delfts blauw voor Jurriaan & Jessica

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Jessica-&-Jurriaan

Voor dit bruidspaar maakte ik op basis van het Delfts blauwe aardewerk een oer hollandse set. Een hele leuke manier om de achtergrond van Jurriaan in de kaart te verwerken. Naast de trouwkaart ook dagplanners, insteekkaartjes, menukaarten en naamkaartjes mogen maken, dankjewel!

Complete set voor Sanne & Hans

Ik blijf je trouw - Sanne & Hans

Voor Sanne & Hans maakte ik allerlei mooie dingen voor hun complete bruiloft. Een save the date, mét toffe fotostrip, een trouwkaart met kraft label en ook nog leuke bedankzakjes voor lieve bloemenzaadjes. 

De safari bruiloft van Mireille & Sander

Ik blijf je trouw - Mireille & Sander

Een uitgebreide set met handgemaakte pocketfold, lintje, 3 verschillende inlegkaartjes in verschillende tinten taupe, envelop mét print aan voor- en achterzijde, uiteraard ook een trouwkaart. En om het helemaal af te maken een gouden sluitzegel in de vorm van een neushoorn.

Een parelmoer trouwkaart voor S&P

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Stephanie-&-Paul

Een parelmoer wikkel met een roze kleurverloop en witte confetti, dat maken deze set bijzonder. Stéphanie kwam bij mij met een omschrijving van haar ideale trouwkaart en daar hebben we samen deze kaart van gemaakt, bedankt voor de leuke opdracht!

Micky is er!

Voor de baby van Ché en Melissa mocht ik een handgetekend geboortekaartje maken, wat een eer. De trouwkaart was al zo leuk om te doen, maar als ik eerlijk ben was dit nóg leuker! Een kaart met irisdruk (tof kleurverloop) in letterpress, want een goed begin is het halve werk.

Save the date voor Pascal & Bart

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Pascal-&-Bart-STD

Voor de eigenzinnige Pascal en Bart maakte ik deze save the date. De hele bruiloft was in Great Gatsby stijl, dus deze kaart ook. Kijk ook nog even verder voor hun unieke trouwkaart!

Bohemian chique voor Debbie & Marcel

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Marcel-&-Debbie

Een kaart met gouden foliedruk én lieve veertjes, heel romantisch, maar niet zoet. Deze kaart maakte ik voor Debbie & Marcel die op zoek waren naar een originele en unieke trouwkaart, bedankt voor de leuke samenwerking!

De Great Gatsby trouwkaart van Pascal & Bart

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Pascal-&-Bart

Van Pascal & Bart kreeg ik wel een hele leuke uitdaging, een trouwkaart die een waardige aankondiging van hun Great Gatsby bruiloft zou zijn. Heel leuk én heel veel veertjes en glitters!

De vrolijke trouwkaart van Renée & Arjan

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Renée-&-Arjan

Voor Renée en Arjan maakte ik op basis van de delfts blauwe set een frisse, vrolijke trouwkaart. Gedrukt op papier met een fijne structuur en een bijpassende envelop. Wat een lief setje! 

Alfred & Esther met familiekiekje

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Alfred-&-Esther

Een ontwerp op basis van een stijlvolle, donkerblauwe kaart. Maar dan wel met een persoonlijke touch, een foto van het hele gezin. Bijpassende RSVP kaartjes en een vrolijk bloemetje. En op welk nummer wil jij het liefste dansen?

Een irisdruk voor Joost & Marjo

Ik blijf je trouw - Joost & Marjo

Een letterpress kaart met irisdruk met veel kleine tekeningetjes om de dagindeling aan te geven. Wel zo fijn als je gasten een beetje weten wanneer ze taart krijgen! Zelfs ook een RSVP kaart met ruimte voor een verzoeknummertje. Kortom, een uitgebreide set met leuke details.

Trouwkaart voor Rianne & Gijs

Blije klanten - trouwkaart voor Rianne & Gijs

Voor Rianne & Gijs heb ik deze hele vrolijke kaart gemaakt. Op basis van een kaart van mijn site, maar wel precies in hun kleuren, zodat hij precies bij hun én hun bruiloft past, want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Compleet pakket voor Dinemarie & Edward

Ik blijf je trouw - Dinemarie & Edward

Voor Dinemarie & Edward heb ik deze complete set gemaakt. Dit toffe pakket bestaat uit de kaart (op kraft) met ingestoken inlegger. Een apart kaartje voor de daggasten, bijpassende enveloppen (met geprinte adressen) én uiteraard ook bijpassende sluitzegels.

Veerle en Maartens trouwkaart met fotolabel

Ik blijf je trouw - Veerle & Maarten

Een losse fotostrip met daarin voor de verschillende gasten steeds wisselende labels. Daarop (heel kort) alle nodige informatie en dan heb je zomaar een hele persoonlijke kaart met foto’s. Zonder dat het aanvoelt als een staatsieportret, wel zo fijn, toch?

Persoonlijke letterpress met illustraties

Met als inspiratie bloesem maakte ik deze letterpress kaart met handgetekende illustraties voor Sanne en Stéphane. Altijd fijn om een kaart zo persoonlijk mogelijk te mogen maken.

Foto met kalkpapier

Hun eigen foto met een vel kalkpapier met daarop alle informatie. Soms is het zo eenvoudig! Op basis van een ontwerp uit mijn collectie maakte ik deze kaart, hij is extra vrolijk door de zomerse foto.

Complete set voor Rachèl & Daan

Ik blijf je trouw - Rachèl & Daan

Voor Rachèl & Daan heb ik deze complete set gemaakt. Dit pakket bestaat uit een kaart mét bijpassende weddingplanner, lief touwtje met labeltje. Een mooie kraft envelop én een wikkel voor om de brief van de ceremoniemeester. Superleuk om te doen en ben heel bij met het resultaat!

Stoer kraft met lief goud voor Jeffrey & Stephanie

Ik blijf je trouw - Jeffrey & Stephanie

Een kaart met gouden details én veel kraft, dat was het verzoek van Stephanie. Een leuke uitdaging en volgens mij ook een toffe set. Veel losse onderdelen om er een echt brievenbus cadeautje van te maken, check die gouden sterretjes!

Stempel op stukje hout

Een aantal handgetekende illustraties én een persoonlijke stempel geven deze kaart een landelijke uitstraling. De bijpassende zilvergrijze envelop, de handgetekende dagplanner en het donkergroene achtervel maken de set compleet.

Trouwkaart voor Timon & Marjon

Ik blijf je trouw - Timon & Marjon

Timon en Marjon wilden graag een extra persoonlijk kleurtje toevoegen aan een kaart uit mijn collectie. Dat kan natuurlijk, zie hier het resultaat. Een gezellig pakketje met een kaart, enveloppen, sluitzegels een inlegkaartje voor de daggasten.

geboortekaartje in heide en kraft

Na het maken van een trouwkaart mocht ik voor Edgar & Irene óók nog een persoonlijk geboortekaartje maken, dat is natuurlijk wel heel bijzonder om te doen!

Trouwkaart voor Joyce & Michiel

Blije klanten Trouwkaart Joyce & Michiel

Voor Joyce en Michiel maakte ik deze kaart op basis van een andere kaart op mijn site. Omdat hun trouwvervoer een busje was mocht ik deze toffe kaart maken, heel leuk! Meteen ook opgenomen in mijn collectie, mocht niet ontbreken.

Vrijdag de dertiende... Marieke & François

Ik blijf je trouw - François & Marieke

Paars én iets met vrijdag de dertiende, dat was de opdracht. Verder mocht ik het helemaal invullen. Dat is natuurlijk een hele leuke uitdaging, dankjewel voor het vertrouwen! Een rechthoekige letterpress kaart, een envelop, zakje met sluitzegel voor het bedankje en nog een gastenboeketje.

paperwise met foto

Op basis van een kaart uit mijn collectie maakte ik dit persoonlijke ontwerp voor Benno & Miriam. Een kaart gedrukt op paperwise (lekker eco) met hun eigen foto en een toffe, bijpassende, dagplanner. Lekker fris en met een natuurlijke uitstraling.

Letterpress voor Corrie & Erik

Blije klanten Letterpress Corrie & Erik

Voor Erik en Corrie maakte ik een op maat ontworpen lettepress kaart, zodat hij helemaal bij hun past. Met een lief bloemetje én een mooie kraft inlegger. Deze is inmiddels ook opgenomen in mijn eigen collectie, hij past precies bij wat ik mooi vind!

Stoere kraft kaart voor Kim & Frans

Ik blijf je trouw - Kim & Frans

Een kraft kaart met los insteekvel. De uitnodiging is vormgegeven als dagplanner met alle info die de gasten nodig hebben. Kan je ook makkelijk aanpassen aan de verschillende gasten natuurlijk. Dan nog een mooie geprinte envelop en je set is compleet!

Kraft met zwart voor Veronique en Tim

Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Veronique-&-Tim

De kraft met zwarte kaart was het uitgangspunt voor deze persoonlijke trouwkaart. Maar dan wel met een persoonlijke touch, hun trouwlocatie én kindjes vonden een plekje op de kaart. Lief zeg!

Peter en Marloes in kraft met rood

Ik blijf je trouw - Peter & Marloes

Als basis namen we de stoere kraft kaart, maar dan met een persoonlijke insteek. Al het printwerk in knalrood en met persoonlijke bedankjes voor alle gasten. Eat, drink and be Married, proost!

Kraft wikkel voor Ruud & Mara

Deze kaart heb ik al in heel veel kleurtjes en versies gemaakt, maar hij is steeds toch weer persoonlijk door het gebruik van andere kleurtjes en accessoires. Deze voor Mara & Ruud is lekker fris en zoet, fijn!

Letterpress kaart voor Geerten & Sharon

Ik blijf je trouw - Geerten & Sharon

Geerten en Sharon waren op zoek naar een stoere letterpress kaart. Met daarbij een letterpress inlegger op kraftkarton. Een aangepast ontwerp met een bijpassende stoere kleur.

trouwkaart voor Aagje & Roger

trouwkaart voor aagje & roger

Voor Aagje & Roger heb ik deze supersjieke lasergesneden kaart ontworpen. Om hun bruiloft op gepaste wijze aan te kondigen. Leuk om een keer met deze techniek te werken! De complete set bestaat uit de gelaserde kaart met inlegger, bijpassende enveloppen én uiteraard ook bijpassende sluitzegels.

Letterpress set voor Alex & Marita

Zij waren op zoek naar een stoere, maar toch lieve mintgroene letterpress kaart. De inlegger op kraftkarton geeft een rauw randje aan een verder best romantische kaart. Ook deze set is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende sluitzegels.

pocketfold in zwart en kraft

Voor Dorien en Lieven maakte ik deze kraft pocketfold met zwart en een zilvergrijze envelop. Gebaseerd op een kaart uit mijn collectie, maar dan nét een beetje anders. Zo leuk dat ik jullie kaart mocht maken!

Letterpress kaart voor Wouter en Joke

Dit lieve Belgische bruidspaar wilde een persoonlijk gemaakte kaart. Op basis van één van mijn kaarten zijn we met hun tekst en kleurtjes aan de gang gegaan voor dit persoonlijke, extra sjieke resultaat.

stoere letterpress met kraft

Voor Rianne & Ian maakte ik deze stoere letterpress kaart, nét een beetje anders dan het ontwerp dat op mijn site staat, zodat hij extra goed bij hun past. Het bijpassende label en de kraft dagplanner maken de set compleet.

Een fotokaart voor Willian & Saskia

Ik blijf je trouw - Willian & Saskia

Dit schattige stel heeft met een mooie foto van Masha Bakker een hele mooie, persoonlijke set gemaakt. Een lieve fotokaart met bijpassende inlegger, envelop én toffe sluitzegels, heel leuk!

Eigenwijze kaart voor Sabine en Konrad

Ik blijf je trouw - Sabine & Konrad

Voor dit stel, met een leuke eigenwijze insteek maakte ik een fotokaart. De foto is als een soort polaroid op de kaart geplakt. Verder een aantal goudkleurig geprinte details en wat kleine tekeningetjes. En zie ze eens stralen!

parelmoer wikkel met roze

Voor Tamara en Ahmet maakte ik deze superzoete trouwkaart. Parelmoer wikkel met lekker veel glim in combinatie met wit, zacht- en donkerroze. De foto van het complete gezin maakt het plaatje compleet, leuke set!

Geboortekaartje voor Hannah

Ik blijf je trouw - Hannah

De trouwkaart van de ouders van die kleine Hannah mocht ik vorig jaar maken én nu werd hun geluk bezegeld met een baby. Wat lief dat ik voor haar een bijpassend geboortekaartje mocht maken, heel leuk om te doen!

Inspiratie & blije klanten

Hieronder een deel van mijn eerdere klanten. Om je te inspireren, te laten zien wat ik allemaal nog meer in mijn collectie heb (gehad) én om te laten zien dat het voor mij heel belangrijk is dat ik blije klanten heb!