Overslaan en naar de inhoud gaan

Lieve, leuke en originele trouwkaarten

Gratis proefkaartje

Inspiratie & blije klanten

Hieronder een deel van mijn eerdere klanten. Om je te inspireren, te laten zien wat ik allemaal nog meer in mijn collectie heb (gehad) én om te laten zien dat het voor mij heel belangrijk is dat ik blije klanten heb!

blije klanten
Trouwkaart met olijftakje en goud voor I&M
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Ine-&-Michaël

Voor Ine & Michaël maakte ik deze klassieke trouwkaart met een moderne twist. Een handgetekend olijftakje en hedendaagse fonts zorgen voor een frisse uitstraling. De set behelst trouwkaarten, inleggers, kerkboekjes, menukaarten, naamkaartjes, een tafelplan én tafelnummers, heel compleet dus.

blije klanten
Delfts blauw voor Jurriaan & Jessica
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Jessica-&-Jurriaan

Voor dit bruidspaar maakte ik op basis van het Delfts blauwe aardewerk een oer hollandse set. Een hele leuke manier om de achtergrond van Jurriaan in de kaart te verwerken. Naast de trouwkaart ook dagplanners, insteekkaartjes, menukaarten en naamkaartjes mogen maken, dankjewel!

blije klanten
Letterpress met irisdruk voor Kim & Bernd
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Kim-&-Bernd

Ik ben dol op irisdruk (toffe gradients met letterpress techniek), vooral als hij zulke mooie kleuren heeft, als dat geen tropisch feestje in je brievenbus is?!

blije klanten
Bohemian chique voor Debbie & Marcel
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Marcel-&-Debbie

Een kaart met gouden foliedruk én lieve veertjes, heel romantisch, maar niet zoet. Deze kaart maakte ik voor Debbie & Marcel die op zoek waren naar een originele en unieke trouwkaart, bedankt voor de leuke samenwerking!

blije klanten
Save the date voor Pascal & Bart
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Pascal-&-Bart-STD

Voor de eigenzinnige Pascal en Bart maakte ik deze save the date. De hele bruiloft was in Great Gatsby stijl, dus deze kaart ook. Kijk ook nog even verder voor hun unieke trouwkaart!

blije klanten
De Great Gatsby trouwkaart van Pascal & Bart
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Pascal-&-Bart

Van Pascal & Bart kreeg ik wel een hele leuke uitdaging, een trouwkaart die een waardige aankondiging van hun Great Gatsby bruiloft zou zijn. Heel leuk én heel veel veertjes en glitters!

blije klanten
De vrolijke trouwkaart van Renée & Arjan
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Renée-&-Arjan

Voor Renée en Arjan maakte ik op basis van de delfts blauwe set een frisse, vrolijke trouwkaart. Gedrukt op papier met een fijne structuur en een bijpassende envelop. Wat een lief setje! 

blije klanten
Een parelmoer trouwkaart voor S&P
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Stephanie-&-Paul

Een parelmoer wikkel met een roze kleurverloop en witte confetti, dat maken deze set bijzonder. Stéphanie kwam bij mij met een omschrijving van haar ideale trouwkaart en daar hebben we samen deze kaart van gemaakt, bedankt voor de leuke opdracht!

blije klanten
Een stadsplattegrond voor Suus & Chan
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Suus-&-Chan

Voor Susan en Chantal maakte ik een plattegrond van hún stad en het verhaal van hun liefde. Heel veel kleine illustraties van hun eerste kus, de trouwlocatie en het schattigste kerkje van Amsterdam!

blije klanten
Kraft uitnodiging voor Tara & Martijn
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Tara-&-Martijn

Op basis van de kraft wikkel met peach maakte ik deze trouwkaart voor Tara en Martijn. Een wikkel met ingeplakte tekstkaart, dagplanner, envelop mét adressering en een label. Let's make it a day to remember!

blije klanten
Kraft met zwart voor Veronique en Tim
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Veronique-&-Tim

De kraft met zwarte kaart was het uitgangspunt voor deze persoonlijke trouwkaart. Maar dan wel met een persoonlijke touch, hun trouwlocatie én kindjes vonden een plekje op de kaart. Lief zeg!

blije klanten
Alfred & Esther met familiekiekje
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Alfred-&-Esther

Een ontwerp op basis van een stijlvolle, donkerblauwe kaart. Maar dan wel met een persoonlijke touch, een foto van het hele gezin. Bijpassende RSVP kaartjes en een vrolijk bloemetje. En op welk nummer wil jij het liefste dansen?

blije klanten
Oeh, stiekem hoor, Yuri & Linda!
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Yuri-&-Linda

Voor Yuri en Linda maakte ik een kaart om te vertellen dat ze al getrouwd waren... Dus stiekem getrouwd, maar toch wel heel leuk om het dan op deze manier nog aan iedereen te vertellen, toffe kaart!

blije klanten
Zacht roze met een vleugje goud voor Joanne & Dennis
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Dennis-&-Joanne

Een set met zachtroze en goud, dat geeft natuurlijk sowieso een schattig resultaat. Daarom ook een beetje kraft en een label met een persoonlijke tekst. En om van de envelop ook een feestje te maken maakte ik ook nog gouden sluitzegels.

blije klanten
Een harry potter bruiloft
pocketfold-trouwkaart-voor-harry-potter-bruiloft_byMashaBakker-7211

Voor Marieke & Thomas hun Harry Potter bruiloft maakte ik deze toffe uitnodiging, mét het logo Huffelpuf en bijbehorende lakzegels. Heel leuk om te doen!

blije klanten
Een handgetekende kaart voor Hajo en Eline
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Hajo-&-Elise

Voor dit lieve bruidspaar maakte ik een handgetekende kaart met bijpassend route-kaartje. De hele set werd uitgevoerd op papier met een fijne structuur en zachte kleurtjes zodat de illustraties een fijne, stoere uitstraling kregen. Heel leuk om te maken, dankjewel!

blije klanten
Trouwkaart voor Anouk & Frank
Ik-blijf-je-trouw-blije-klanten_byMashaBakker-7213

Een kaart met koperfolie, donkerblauw en véél handgetekende details, leuk om te maken en leuk om te ontvangen, toch?

blije klanten
kaart én gelofte boekjes voor Henny & Peter
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Henny-&-Peter

Voor Henny & Peter maakte ik niet alleen een passende trouwkaart maar ook menukaarten, naamkaartjes én gelofte boekjes, heel leuk!

blije klanten
Micky is er!
geboortekaartje-voor-micky-ik-blijf-je-trouw-byMashaBakker-7215

Voor de baby van Ché en Melissa mocht ik een handgetekend geboortekaartje maken, wat een eer. De trouwkaart was al zo leuk om te doen, maar als ik eerlijk ben was dit nóg leuker! Een kaart met irisdruk (tof kleurverloop) in letterpress, want een goed begin is het halve werk.

blije klanten
Een vleugje rood voor Hennie & Peter
Ik-blijf-je-Trouw-Blije-klanten-Henny-&-Peter

Op basis van de pastel met peach set maakte ik voor Hennie & Peter deze persoonlijke set. Met een vleugje rood voor wat extra romantiek, maar zo te zien zit dat wel goed.

blije klanten
De safari bruiloft van Mireille & Sander
Ik blijf je trouw - Mireille & Sander

Een uitgebreide set met handgemaakte pocketfold, lintje, 3 verschillende inlegkaartjes in verschillende tinten taupe, envelop mét print aan voor- en achterzijde, uiteraard ook een trouwkaart. En om het helemaal af te maken een gouden sluitzegel in de vorm van een neushoorn.

blije klanten
Een plattegrond voor Stephanie & Sebastiaan
Ik blijf je trouw - Stephanie & Sebastiaan

Dit wilde ik altijd al een keertje doen! Een plattegrond met daarin de liefdesgeschiedenis van het stel en alle info voor de bruiloft. Echt heel leuk om te doen, heb er van genoten. Dus. Zie hier het resultaat, een plattegrond, wikkel, labeltje, envelop én gouden sluitzegels, tof!

blije klanten
Eigenwijze kaart voor Sabine en Konrad
Ik blijf je trouw - Sabine & Konrad

Voor dit stel, met een leuke eigenwijze insteek maakte ik een fotokaart. De foto is als een soort polaroid op de kaart geplakt. Verder een aantal goudkleurig geprinte details en wat kleine tekeningetjes. En zie ze eens stralen!

blije klanten
Stoer kraft met lief goud voor Jeffrey & Stephanie
Ik blijf je trouw - Jeffrey & Stephanie

Een kaart met gouden details én veel kraft, dat was het verzoek van Stephanie. Een leuke uitdaging en volgens mij ook een toffe set. Veel losse onderdelen om er een echt brievenbus cadeautje van te maken, check die gouden sterretjes!

blije klanten
Veerle en Maartens trouwkaart met fotolabel
Ik blijf je trouw - Veerle & Maarten

Een losse fotostrip met daarin voor de verschillende gasten steeds wisselende labels. Daarop (heel kort) alle nodige informatie en dan heb je zomaar een hele persoonlijke kaart met foto’s. Zonder dat het aanvoelt als een staatsieportret, wel zo fijn, toch?

blije klanten
De lentebruiloft van Sabine & Michel
Ik blijf je trouw - Sabine & Michel

Met vogeltjes, bloesem en frisgroene tinten. Oké, en een beetje kraft. Daar krijg je toch spontaan de lentekriebels van? De set bestaat uit een gedrukte trouwkaart met kraft achtervel, een inlegkaart met daarop de dagplanning en een geprinte kraft envelop.

blije klanten
Vrijdag de dertiende... Marieke & François
Ik blijf je trouw - François & Marieke

Paars én iets met vrijdag de dertiende, dat was de opdracht. Verder mocht ik het helemaal invullen. Dat is natuurlijk een hele leuke uitdaging, dankjewel voor het vertrouwen! Een rechthoekige letterpress kaart, een envelop, zakje met sluitzegel voor het bedankje en nog een gastenboeketje.

blije klanten
Stoere kraft kaart voor Kim & Frans
Ik blijf je trouw - Kim & Frans

Een kraft kaart met los insteekvel. De uitnodiging is vormgegeven als dagplanner met alle info die de gasten nodig hebben. Kan je ook makkelijk aanpassen aan de verschillende gasten natuurlijk. Dan nog een mooie geprinte envelop en je set is compleet!

blije klanten
Een irisdruk voor Joost & Marjo
Ik blijf je trouw - Joost & Marjo

Een letterpress kaart met irisdruk met veel kleine tekeningetjes om de dagindeling aan te geven. Wel zo fijn als je gasten een beetje weten wanneer ze taart krijgen! Zelfs ook een RSVP kaart met ruimte voor een verzoeknummertje. Kortom, een uitgebreide set met leuke details.

blije klanten
Peter en Marloes in kraft met rood
Ik blijf je trouw - Peter & Marloes

Als basis namen we de stoere kraft kaart, maar dan met een persoonlijke insteek. Al het printwerk in knalrood en met persoonlijke bedankjes voor alle gasten. Eat, drink and be Married, proost!

blije klanten
Een fotokaart voor Willian & Saskia
Ik blijf je trouw - Willian & Saskia

Dit schattige stel heeft met een mooie foto van Masha Bakker een hele mooie, persoonlijke set gemaakt. Een lieve fotokaart met bijpassende inlegger, envelop én toffe sluitzegels, heel leuk!

blije klanten
Complete set voor Ché & Melissa
Ik blijf je trouw - Ché & Melissa

Voor een hele bijzondere bruiloft op een onbewoond eiland maakte ik deze kaart met de kleuren van een zonsondergang. Wat een persoonlijke set én wat leuk dat ik hier mijn steentje aan bij mocht dragen.

blije klanten
Complete set voor Sanne & Hans
Ik blijf je trouw - Sanne & Hans

Voor Sanne & Hans maakte ik allerlei mooie dingen voor hun complete bruiloft. Een save the date, mét toffe fotostrip, een trouwkaart met kraft label en ook nog leuke bedankzakjes voor lieve bloemenzaadjes. 

blije klanten
Compleet pakket voor Dinemarie & Edward
Ik blijf je trouw - Dinemarie & Edward

Voor Dinemarie & Edward heb ik deze complete set gemaakt. Dit toffe pakket bestaat uit de kaart (op kraft) met ingestoken inlegger. Een apart kaartje voor de daggasten, bijpassende enveloppen (met geprinte adressen) én uiteraard ook bijpassende sluitzegels.

blije klanten
Complete set voor Rachèl & Daan
Ik blijf je trouw - Rachèl & Daan

Voor Rachèl & Daan heb ik deze complete set gemaakt. Dit pakket bestaat uit een kaart mét bijpassende weddingplanner, lief touwtje met labeltje. Een mooie kraft envelop én een wikkel voor om de brief van de ceremoniemeester. Superleuk om te doen en ben heel bij met het resultaat!

blije klanten
Letterpress kaart voor Wouter en Joke

Dit lieve Belgische bruidspaar wilde een persoonlijk gemaakte kaart. Op basis van één van mijn kaarten zijn we met hun tekst en kleurtjes aan de gang gegaan voor dit persoonlijke, extra sjieke resultaat.

blije klanten
Fotokaart voor Sanne & Chiel
Ik blijf je trouw - Sanne & Chiel

Met een mooie foto van Elvera Gerlinda maakte ik een lieve, maar best ook stoere trouwkaart mét inlegger.

blije klanten
geboortekaartje voor Lori
blije klanten geboortekaartje Lori

Voor de kleine Lori mocht ik een mooie roze letterpress kaart maken als geboortekaartje. Dat is nog eens een goed begin! De complete set bestaat uit de kaart, enveloppen, vlaggetjes én een bijpassend touwtje.

blije klanten
Geboortekaartje voor Catootje
Ik blijf je trouw - Catootje

Voor mijn eigen lieve dochter maakte ik dit lieve geboortekaartje mét irisdruk in letterpress. Een mooie kraftenvelop en een adreslabel maken het setje af.

blije klanten
Trouwkaart voor Timon & Marjon
Ik blijf je trouw - Timon & Marjon

Timon en Marjon wilden graag een extra persoonlijk kleurtje toevoegen aan een kaart uit mijn collectie. Dat kan natuurlijk, zie hier het resultaat. Een gezellig pakketje met een kaart, enveloppen, sluitzegels een inlegkaartje voor de daggasten.

blije klanten
trouwkaart voor Aagje & Roger
trouwkaart voor aagje & roger

Voor Aagje & Roger heb ik deze supersjieke lasergesneden kaart ontworpen. Om hun bruiloft op gepaste wijze aan te kondigen. Leuk om een keer met deze techniek te werken! De complete set bestaat uit de gelaserde kaart met inlegger, bijpassende enveloppen én uiteraard ook bijpassende sluitzegels.

blije klanten
Geboortekaartje voor Hannah
Ik blijf je trouw - Hannah

De trouwkaart van de ouders van die kleine Hannah mocht ik vorig jaar maken én nu werd hun geluk bezegeld met een baby. Wat lief dat ik voor haar een bijpassend geboortekaartje mocht maken, heel leuk om te doen!

blije klanten
Letterpress voor Corrie & Erik
Blije klanten Letterpress Corrie & Erik

Voor Erik en Corrie maakte ik een op maat ontworpen lettepress kaart, zodat hij helemaal bij hun past. Met een lief bloemetje én een mooie kraft inlegger. Deze is inmiddels ook opgenomen in mijn eigen collectie, hij past precies bij wat ik mooi vind!

blije klanten
Trouwkaart voor Joyce & Michiel
Blije klanten Trouwkaart Joyce & Michiel

Voor Joyce en Michiel maakte ik deze kaart op basis van een andere kaart op mijn site. Omdat hun trouwvervoer een busje was mocht ik deze toffe kaart maken, heel leuk! Meteen ook opgenomen in mijn collectie, mocht niet ontbreken.

blije klanten
Letterpress set voor Alex & Marita

Zij waren op zoek naar een stoere, maar toch lieve mintgroene letterpress kaart. De inlegger op kraftkarton geeft een rauw randje aan een verder best romantische kaart. Ook deze set is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende sluitzegels.

blije klanten
Trouwkaart voor Rianne & Gijs
Blije klanten - trouwkaart voor Rianne & Gijs

Voor Rianne & Gijs heb ik deze hele vrolijke kaart gemaakt. Op basis van een kaart van mijn site, maar wel precies in hun kleuren, zodat hij precies bij hun én hun bruiloft past, want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!

blije klanten
Letterpress kaart voor Geerten & Sharon
Ik blijf je trouw - Geerten & Sharon

Geerten en Sharon waren op zoek naar een stoere letterpress kaart. Met daarbij een letterpress inlegger op kraftkarton. Een aangepast ontwerp met een bijpassende stoere kleur.