Collega's - Ik blijf je trouw

Leuke collega's en andere links

TROUWLALA
Sinds 2013 ben ik gaan samenwerken met een aantal echte trouwkenners. En wel onder de naam Trouwlala, een team van 4 dames die met alle liefde jullie bruiloft helemaal compleet maken. Ook voor de nodige inspiratie moet je hier ook zeker even gaan kijken, mooie plaatjes en goede ideeën!

MASHA BAKKER PHOTOGRAPHY
De superenthousiaste en altijd vrolijke Masha is fotograaf. Naast haar fantastische trouwreportages verzorgt ze ook photobooths en doet ze ook nog allerlei freelance werk, een druk baasje dus. Ga vooral even op haar website kijken voor de nodige voorpret! Masha is trouwens ook zo lief geweest om de foto's voor mijn site te maken, daar word ik nou blij van!

BEST DAY EVER EVENTS
Uit haar liefde voor bruiloften is BEST DAY EVER Events ontstaan, Nailia is verliefd op bruiloften. Bruiloften waar aandacht besteed wordt aan details, waar styling is afgestemd op wie jullie zijn en wat jullie willen. You don’t need to look further...

SAAKJE VISSER
Saakje is een supervrolijke ontwerper en koekenbakker. Ze bedenkt en regelt allerlei dingen die je sowieso nodig hebt. Zoete tafels met ales erop en eraan, hartige hapjes en nog veel meer. Maar wat nou het allerbeste is, ze heeft ook een echte winkel waar je allerlei hoogstnoodzakelijke spullen kan kopen, ga maar snel op de site kijken waar hij is.

OVERIGE LINKS
tritratrouwkaarten.nl - een verzamelpagina met veel kaartjes
allenieuwetrouwkaarten.nl - een verzamelpagina met veel kaartjes