Werkwijze

Proefkaartje
Als je hebt gekozen welke trouwkaart je het leukste vind is het misschien fijn om een proefkaart te bestellen. Dit is een échte gedrukte kaart zoals deze op de foto's op de website staat. Als je deze besteld ontvang je van mij een mail met nog een paar vragen en zorg ik na jullie antwoord dat het kaartje zo snel mogelijk jullie kant op komt.

Het ontwerpproces
Als jullie er uit zijn en jullie kaart gekozen hebben en ook het proefkaartje helemaal aan jullie wensen voldeed gaan we aan de slag. Ik ontvang dan van jullie de nodige input (tekst, voorbeelden van jullie kleurtjes, aantallen, eventuele ideeën over het ontwerp, enz.). Dan ga ik aan de slag. Ik maak dan een PDF met daarin alle onderdelen van jullie set ontworpen naar jullie wensen. Ook krijgen jullie dan een offerte op maat met daarin precies uitgelegd wat alle onderdelen gaan kosten, dit kan natuurlijk ook voor ik aan het ontwerp begin. Na het nodige heen en weer mailen en correcties is de set hopelijk helemaal zoals jullie willen. Dan kunnen jullie eventueel een echt proefkaartje bestellen, zodat je hem al even in het echt kan zien. Hier zijn wel wat kosten aan verbonden, deze verschillen een beetje per set, maar kan ik altijd nog even laten weten. 

Bestellen
Zodra ik akkoord heb op het ontwerp stuur ik jullie de factuur. Als jullie deze betaald hebben ga ik alles voor jullie bestellen en maken. Het duurt dan ongeveer 1,5 - 2 weken (beetje afhankelijk van het door jullie gekozen ontwerp) tot jullie het pakket in huis hebben. Het pakket wordt verstuurd naar een door jullie gekozen adres. En als jullie het pakket dan goed en naar wens hebben ontvangen hoor ik natuurlijk graag even van jullie!

Als jullie verder nog vragen of bijzondere verzoekjes hebben mail me dan vooral, er is veel mogelijk en ik doe altijd mijn best om snel te reageren: maaike@ikblijfjetrouw.nl